Důležitý harmonogram mého blogování aneb kdy budu kde!

  • Potterworld.blog.cz - středa, sb oběhnu v pondělí, ve středu a v pátek
  • Em-watson-world.blog.cz- pondělí, sb oběhnu v pondělí ve středu a v pátek
  • Magical-world-of-twilight.blog.cz- čtvrtek, sb oběhnu v úterý ve čtvrtek a v pátek
  • Reed-nikki.blog.cz-- úterý, sb oběhnu v úterý, ve čtvrtek a v pátek
  • Cool-vercik.blog.cz-- pátek, sb v pondělí, ve středu a v pátek
  • Doplňování novinek - sobota a neděle, sb oběhnu pohle toho, kam doplnim novinky
    * --------------------------* 
Do you want to make friends?/Chcete se spřátelit?
-klickhere!
Friendly blogs and Webs/Spřátelené blogy a weby
-klickhere!
* --------------------------*

Bohužel nemoci pohltily i **Rosalii**!

Filmografie

6. srpna 2009 v 0:11 | **Rosalie** |  About Nikki (Rosalie)
Hrála v...
K-11 (2009) .... Mousey
The Twilight Saga: New Moon (2009) .... Rosalie Hale
Last Day of Summer (2009) .... Stefanie
Privileged (2009) .... Lauren Carrington
Chain Letter (2009) .... Jessie Campbell
Twilight (2008/I) .... Rosalie Hale
Familiar Strangers (2008) .... Allison
"Reaper" .... Andi (1 episode, 2007)
Cherry Crush (2007) .... Shay Bettencourt
"Justice" .... Molly Larusa (1 epizoda, 2006)
Mini's First Time (2006) .... Minerva 'Mini' Droggs
"The O.C." .... Sadie Campbell (6 epizod, 2006)
American Gun (2005) .... Tally
Lords of Dogtown (2005) .... Kathy Alva
Man of God (2005) .... Zane Berg
Thirteen (2003) .... Evie Zamora

Byla výrobním producentem...
Last Day of Summer (2009) (post-production) (executive producer)

Napsala...
Thirteen (2003) (written by)


***
Děkuji stránce rosalieandemmett.net - můj překlad!
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama